Nieuws

Kerst Mannen Koren Concert 2016


 

Kerst Mannen Koren Concert 2016 in Tivoli VREDENBURG

 

Op woensdag 21 december a.s. zal in de Grote zaal van Tivoli VREDENBURG (Utrecht), - dit jaar voor de vijftiende keer - het Kerst Mannen Koren Concert plaatsvinden.

De organisatie van Koorconcerten heeft – na het succes van voorgaande jaren - opnieuw de drie grote, bekende mannenkoren uitgenodigd: Het Urker Mannenkoor “Hallelujah”, het Chr. Mannenkoor Lelystad en het Chr. Mannenkoor Con Forza uit Woerden.

300 stemmen zullen samen tot één stem klinken!  Speciale gasten zijn dit jaar Matthijs Koene, panfluit, Mark Brandwijk. piano en Arjan en Edith Post, trompet.

Met de solisten en met de begeleiding van het Groot Nationaal Strijkorkest zullen de liefhebbers van koorzang een sfeervolle avond meemaken.

 

De koren zullen een scala van bekende en geliefde kerstliederen brengen. Behalve koorzang zijn er ook solistische optredens van Willemijn de Munnik, sopraan en Jurian Loosman,  tenor.

Het Groot Nationaal Strijkorkest - met concertmeester Barbara Kurmann-, organist Henk Strootman en Dick Le Mair, percussion zullen de koren en de solisten begeleiden.

Samensteller van het programma is Bert Moll; hij heeft de muzikale leiding in dit concert.

Evenals andere jaren wordt het publiek actief betrokken bij het concert en uitgenodigd tot het meezingen van enkele bekende kerstliederen.

Voor info: www.koorconcerten.nl

 

De aanvang van het concert in Tivoli Vredenburg, Vredenburgkade 11, 3511WC  Utrecht is op 21 december a.s. 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.15 uur. 

Kaarten voor dit concert kosten € 22,50 (inclusief garderobe en drankje in de pauze). Kaartverkoop:  www.vredenburg.nl, telefonisch: 030 - 231 45 44 en aan de kassa van Vredenburg. WILLEMIJN artiest van het jaar 2015-2016
<  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  >


Koorconcerten
info@koorconcerten.nl