Nieuws

<  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  >

PAASCONCERTEN


Ook dit jaar worden er weer vier PASSIE-PAASCONCERTEN

gegeven. Het indrukwekkende oratorium “Van Liefde ongekend”  wordt op drie plaatsen uitgevoerd. Op 8 april in HUIZEN, op 13 april in KLUNDERT, beiden door Deo Juvante en op 15 april in LELYSTAD door het Chr. Mannenkoor Lelystad.

Het PASSIE-PAASORATORIUM " Van Liefde ongekend" bestaat uit twee delen en neemt u op indrukwekkende wijze mee naar het lijden en opstanding van Jezus Christus.

Alle uitvoeringen worden op uiterst gepassioneerde wijze begeleid door Het Groot Nationaal Strijkorkest.

 

In BODEGRAVEN vindt er een traditioneel Passie-Paasconcert plaats op dinsdag 11 april door het Chr. Mannenkoor Con Forza uit Woerden.

Voor verder info en kaartverkoop, kijk op koorconcerten.nl/concertenNieuwjaarsconcert 2017


Nieuwjaarsconcert 2017

Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ in Laurenskerk van Rotterdam

Op 28 januari a.s. komt het landelijk bekende  Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ naar Rotterdam om daar zijn traditionele Nieuwjaarsconcert ten gehore te brengen. De organisatie heeft voor dit concert de monumentale Laurenskerk als locatie gekozen. Het concert begint om 15.00 uur.

De 80 zangers - in de Urker visserdracht - zullen een gevarieerd programma brengen: van negrospiritual tot bekende geestelijke en klassieke liederen. Het majestueuze orgel wordt in dit concert door twee organisten bemand: Marco den Toom en Henk Strootman. Achter de piano neemt Johan Bredewout plaats. Willemijn de Munnik, sopraan, zal zowel solistisch als met het koor zingen. Tevens is er gelegenheid tot samenzang.

Het belooft een concert te worden met een extra feestelijk karakter. Dirigent Bert Moll viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum als dirigent en Henk Strootman begon 25 jaar geleden zijn loopbaan als organist. De 80 Urker koorzangers worden, behalve op het orgel, ook op de piano begeleid door Johan Bredewout.

Aanvang van het concert in de Laurenskerk in Rotterdam op 28 januari a.s. om 15.00 uur. Toegangsprijs: aan de kerk € 15,-. Gezinskaart € 25,-. Reserveren en bestellen via www.koorconcerten.nl - telefonisch: 06 54 67 41 95.

Parkeergelegenheid bij de Markthal (naast de Laurenskerk). Openbaar vervoer: halte Blaak<  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  >


Koorconcerten
info@koorconcerten.nl