Nieuws

KAARTVERKOOP GESTART TIVOLIVREDENBURG UTRECHT


Dit jaar vindt het jaarlijkse Kerst Koren Concert plaats op D.V. Zaterdag 22 december 2018 in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u tijdig uw kaarten te bestellen via onze site: www.koorconcerten.nl 

I.v.m. de vrije zaterdag is de aanvangstijd dit jaar 19.00 uur ! Kaarten € 22,50 inclusief garderobe en pauzedrankjeFeestelijk Najaarsconcert De Stad Klundert


De Stad bestaat 1 jaar en dat moet gevierd worden en dat doen we graag samen met u. Het eerste jaar van De Stad heeft al vele unieke avonden opgeleverd. Om ook deze avond tot onvergetelijke gebeurtenis te maken hebben wij top muzikanten uitgenodigd om u muzikaal te verrassen, uiteraard in onze sfeervolle Stad.

Jan Vayne
Pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren.

Petra Berger
Petra Berger’s stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

Het Nationaal Strijkorkest is ontstaan op initiatief van dirigent Bert Moll en Celliste Trix van Dijk. Door de medewerking van een vaste kern van gemotiveerde en enthousiaste “top-muzikanten” zijn vele producties met succes gerealiseerd. In de loop der jaren heeft Het Nationaal Strijkorkest haar sporen ruimschoots verdiend en heeft het haar naam weten te vestigen.

Kaarten zijn te bestellen op

www.tickets.indeklundert.nl

 

 of aan de deur op de dag zelf.
Zien we u dan?

 

 

 <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >


Koorconcerten
info@koorconcerten.nl