Nieuws

<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >

Volle verzekering


Nieuw

Op veler verzoek bekende en geliefde geestelijke liederen

 

Op deze nieuwste CD van Het Urker Mannenkoor Hallelujah kunt u

genieten va prachtige liederen van Johannes de Heer en uit andere bundels.

De CD is opgenomen in de historische Bethelkerk op Urk.

Het koor wordt begeleid door Harry Hamer op het schitterend gerestaureerde Meere-orgel. en door Jacob Schenk op de vleugel. Het geheel staat onder leiding van dirigent Bert Moll.

Bestellen?   koorconcerten.nl/cdvdAanbidding


 

Aanbidding

 

Zingen is voor Willemijn  (18) haar lust en haar leven, ze zingt van jongs af aan en haar naam is in de christelijke muziekwereld allang niet meer onbekend. Sinds kort ligt haar zevende cd in de schappen, getiteld ‘Aanbidding’.

 

,,Willemijn laat horen hoe haar stem in volwassenheid is gegroeid en alles ziet er naar uit dat in haar een unieke en mooie sopraanstem aan het ontwikkelen is’’, zegt producer Bert Moll.

Op de cd koos de soliste dit keer voor een afwisselend en breed repertoire en ‘dat komt de ontwikkeling van haar stem zeker ten goede.’ Naast nummers als Via Dolorosa, The Prayer en Pie Jesu zingt ze bekende Nederlandstalige nummers zoals Zegen mij, Ik kniel neer en Vader ik aanbid U.

 

Extra dimensie

Het Groot Nationaal Strijkorkest, dat onder leiding staat van musicus Bert Moll, nam de begeleiding voor zijn rekening. ,,Het geeft een extra dimensie. De arrangementen matchen schitterend met verrassende en muzikale uitvoeringen van Willemijn, dragen ertoe bij dat deze cd de moeite waard is om te beluisteren.’’

Willemijn volgt, naast haar drukke muzikale agenda, het EH Basisjaar van de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Nieuwsgierig naar de cd? Beluister geluidsfragmenten op willemijnopurk.nl<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >


Koorconcerten
info@koorconcerten.nl