Nieuws

Feestelijk Najaarsconcert De Stad Klundert


De Stad bestaat 1 jaar en dat moet gevierd worden en dat doen we graag samen met u. Het eerste jaar van De Stad heeft al vele unieke avonden opgeleverd. Om ook deze avond tot onvergetelijke gebeurtenis te maken hebben wij top muzikanten uitgenodigd om u muzikaal te verrassen, uiteraard in onze sfeervolle Stad.

Jan Vayne
Pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren.

Petra Berger
Petra Berger’s stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

Het Nationaal Strijkorkest is ontstaan op initiatief van dirigent Bert Moll en Celliste Trix van Dijk. Door de medewerking van een vaste kern van gemotiveerde en enthousiaste “top-muzikanten” zijn vele producties met succes gerealiseerd. In de loop der jaren heeft Het Nationaal Strijkorkest haar sporen ruimschoots verdiend en heeft het haar naam weten te vestigen.

Kaarten zijn te bestellen op

www.tickets.indeklundert.nl

 

 of aan de deur op de dag zelf.
Zien we u dan?

 

 

 RO viert 75 jaar vrijheid ‘Bevrijdings Mannenkoor Nederland’ op projectbasis


D.V. 5 Mei 2020 hopen wij als Nederland te gedenken en te vieren dat wij 75 jaar geleden bevrijd zijn van de Duitse onderdrukking (1940-1945).

Reden genoeg om dit in dankbaarheid  en blijdschap te herdenken.

Daarom komen wij met dit initiatief, een Bevrijdings Mannenkoor Nederland, een middel om onze dankbaarheid te uiten, dankbaar om vrijheid en vrede in ons land, maar bovenal de vrijheid van het doorgeven op allerlei manieren van het evangelie. 

Ter gelegenheid daarvan laten wij het projectkoor ‘Bevrijdings Mannenkoor Nederland’ van start gaan.

De afsuiting van een serie te houden bevrijdingsconcerten vindt plaats op DV DINSDAG 5 mei 2020 in de Laurenskerk van Rotterdam.

Binnenkort volgt er meer informatie betreft inhoud en aanmelding[1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >


Koorconcerten
Oostrandpark 104
8212 AT  LELYSTAD
Tel: 06 54 67 41 95
info@koorconcerten.nl